Μην τον κοιτάς έτσι,μην τον φοβάσαι. Δεν είναι τρελλός. Μια στο τόσο, αυτός ο βρώμικος κόσμος γεννά καθαρές ψυχές. Σε αυτόν τον κόσμο όπου οι μανάδες μαθαίνουν στα παιδιά τους πως το χρήμα είναι πιο σημαντικό από την αγάπη αυτός είναι ένας εξώριστος βασιλιάς. Ένας ονειροπόλος που γεννήθηκε στον λάθος τόπο, την λάθος στιγμή.

Πεταμένος ανάμεσα σε άγρια θηρεία, κρύβεται μέσα σε δρομάκια,χώνεται στο δωμάτιο του και αγκαλιά με ένα μπουκάλι, προσπαθεί να θυμηθεί που έφταιξε, παλεύει  να καταλάβει ποιός τελικά κάνει λάθος.

Ψάχνει τον δρόμο και όμως νιώθει σαν να περιπλανιέται μέσα σε μια ατελείωτη έρημο. Δεν είναι κανένας εκεί και όμως έχει πολυκοσμία. Ένας πολύβουος όχλος άπο ανθρωπόμορφα ρομπότ, σύγχρονοι σκλάβοι, πρωταγωνιστές ενός τρομακτικού παραμυθιού. Δεν έχει μάγους και όμορφες πριγκίπισες εδώ. Στην ιστοριούλα αυτή, το χρήμα είναι ο θεός και όποιος το υπηρετεί με το περισσότερο πάθος, μένει ζωντανός και ζεί αυτός καλά και εμείς μεσα στα σκατά.

Για αυτό σου λέω, δεν είναι τρελός, απλά άτυχος. Ενας βρώκιμος αλήτης καθισμένος στην γωνιά του είναι. Πίσω του ανεμίζει μια πολύχρωμη σημαία. Σε αυτόν τον ασπρόμαυρο κόσμο, η σημαία αυτή, είναι που  διατηρεί ζωντανά τα όνειρα του. Την κρατάει στα χέρια του και περιπλανιέται ανάμεσα στον κόσμο, ένας Δον Κιχώτης δίχως ακόλουθο.Ένας τρελλός,βουτηγμένος στην λογική. Μια καθαρή ψυχή.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s